ميخاستم بگم احتمالا ديگه زياد نتونم اپ كنم چون قراره بريم مسافرت و من به نت دسترسي ندارم
ولي اگه تونستم اپ ميكنم
لطفا منو فراموش نكنيد و اگه اپ كردين خبرم كنيد
سعي ميكنم بهتون سر بزنم
Chorus - Skylar Grey]I'm about to lose my mindمن دارم عقلمو از دست میدمyou've been gone for so longتو برای مدت زیادی نبودیI'm running out of timeمن از زمان فرار میکنمI need a doctorمن به یک دکتر احتیاج دارمcall me a doctorیک دکتر صدا کنیدI need a doctor, doctorمن به دکتر نیاز دارمto bring me back to lifeکه منو به زندگی برگردونه[Eminem]I told the World one day I would pay it backمن به دنیا گفتم که یه روز تلافی میکنمsay it on tape, and lay it, record itاونو روی نوار ضبط میکنمso that one day I could play it backو اون روز اون رو پخش میکنمbut I don't even know if I believe it when I'm saying thatولی حتی نمی دونم که باورش دارم وقتی دارم اونو می گمya'll starting to creep in, everyday its so grey and blackتو بر روی سینه میخزی هر روز و این خاکستری و سیاههhope, I just need a ray of thatمن به پرتوی از امید احتیاج دارمcause no one see's my vision when I play it for 'emچونکه هیچکس تصورات و باورهای منو نمی بینهthey just say its wackاونا فقط میگن که اشغالهthey don't know what dope isاونا اینده رو نمی بیننand I don't know if I was awake or asleepو من نمی دونم که خواب بودم یا بیدارwhen I wrote this,وقتی اینو نوشتمall I know is you came to me when I was at my lowestتنها چیزی که میدونم اینه که تو به من کمک کردی وقتی من هیچی نبودمyou picked me up, breeding life in meتو منو بلند کردی و درون من زندگی ایجاد کردیI owe my life to youمن زندگیمو به تو مدیون هستمbefore the life of me, I don't see why you don't see like I doمن نمی دونم تو چرا مثل من به زندگی نگاه نمی کنیbut it just dawned on me you lost a sonاما این در من طلوع کرد که تو پسرتو از دست دادیsee this light in you, it's dark.ببین روشنائی در وجود تو تاریکهlet me turn on the lights and brighten me and enlighten youبذار من نور ها رو روشن کنم تا به من بتابن و تو رو روشن کننI don't think you realize what you mean to meتو واقعا نمی دونی چه ارزشی برای من داریnot the slightest clueکوچک ترین نشانه ای وجود ندارهcause me and you were like a crewچونکه من و تو مثل هم بودیمI was like your sidekickمن مثل پیرو تو بودمyou gon either wanna fight me when I get off this fucking micتو با من میجنگی اگه این میکروفون رو کنار بذارمor you gon hug meیا منو در آغوش میکشیbut I'm not an option, there's nothing else I can do cause.ولی من حق انتخاب ندارم و کار دیگه نمی تونم انجام بدم چون[Chorus - Skylar Grey]I'm about to lose my mindمن دارم عقلمو از دست میدمyou've been gone for so longتو برای مدت زیادی نبودیI'm running out of timeمن دارم از زمان فرار میکنمI need a doctorمن به دکتر احتیاج دارمcall me a doctorبرای من دکتر خبر کنیدI need a doctor, doctorمن به یک دکتر احتیاج دارمto bring me back to lifeتا منو به زندگی برگردونه[Eminem]It hurts when I see you struggleاین منو عذاب میده وقتی میبینم تو داری مبارزه میکنیyou come to me with ideasتو همه ایده ها رو به من دادیyou say there just pieces so I'm puzzledcause the shit I hear is crazyبخاطر اینکه چیز های که من شنیدم دیوانه کننده بودbut your either getting lazy or you don't believe in you no moreتو تنبل شدی یا دیگه به خودت باور نداریseems like your own opinions, not one you can formانگار تو کلی انتخاب داری ولی نمی تونی بهشون شکل بدیcant make a decision you keep questioning yourselfتو نمی تونی یه هدف اتنخاب کنی و فقط از خودت میپرسیsecond guessing and its almost like your begging for my helpو تو داری برای کمک من التماس میکنیlike I'm your leaderانگار من رهبر تو هستمyour supposed to fucking be my mentorولی تو باید رهبر و مربی من باشی!I can endure no more,من دیگه نمی تونم طاقت بیارمI demand you remember who you areمن ازت میخوام بیاد بیاری که چه کسی هستیit was YOU, who believed in meمن مثل تو بودم و تو منو باور کردیwhen everyone was telling you don't sign meوقتی همه بهت میگفتن که منو رها کنیeveryone at the fucking label, lets tell the truthهمه این حرفو بهت میزدن بذار حقیقت رو بگمyou risked your career for meتو موقعیتت رو برای من به خطر انداختیI know it as well as youمن به خوبی خودت میدونمnobody wanted to fuck with the white boyهیچس نمی خواست به یه پسر سفید کار کنهDre, I'm crying in this boothدره من بالا سرت گریه میکنمyou saved my life, now maybe its my turn to save yoursتو زندگی منو نجات دادی شاید الان نوبت من که زندگی تو رو نجات بدمbut I can never repay you, what you did for me is way moreولی من هیچ وقت نمی تونم تلافی کنم کارهایی که تو برای من کردیbut I ain't giving up faith and you ain't giving up on meمن ایمانمو از دست نمی دم و توهم نباید جا بزنیget up Dre, I'm , I need you, come back for fuck's sakeبلند شو دره من دارم میمیرم من به تو احتیاج دارم لعنتی به خاطر من برگرد[Chorus - Skylar Grey]I'm about to lose my mindyou've been gone for so longI'm running out of timeI need a doctorcall me a doctorI need a doctor, doctorto bring me back to lifebring me back to lifebring me back to life(I need a doctor, doctorto bring me back to life)[Dr Dre]It literally feels like a lifetime agoاین واقعا احساس زماهای قدیمو دارهbut I still remember the shit like it was just yesterday thoughمن هنوز قدیم ها رو یادم میادyou walked in, yew jump suitکه تو با کاپشن زرد اومدیwhole room, cracked jokesهمه اتاق به تو میخندیدonce you got inside the booth, told you, like smokewent through friends, some of them I put onمن به خیلی از دوست ها کمک کردمbut they just left, they said they was riding to the deathو بیشتر اونها منو ترک کردنbut where the fuck are they nowحالا اونها کدوم گوری هستنnow that I need them, I don't see none of themحالا که بهشون احتیاج دارم هیچ کدوم دورم نیستنall I see is Slimfuck all you fair-weather friendsلعنت به همه شما دوستهای بیمعرفتall I need is himهمه چیزی که من احتیاج دارم اونهfucking backstabbersبک استبرز لعنتیwhen the chips were down you just laughed at usوقتی همه چیزو از دست دادیم فقط بهمون میخندیدیدnow you bout to feel the fucking wrath of aftermath, faggotsyou gon see us in our lab jackets and ask us where the fuck we been?شما ما رو اینجا میبینین و از ما میپرسین شما کدوم گوری بودین؟you can kiss my indecisive ass crack maggots and the crackers assالان شما میتونید . پارمو ببوسین اشغالهای . پاره کنlittle crack a jack beat making wack math,backwards producers, I'm back bastardsمن مثل قدیم کار میکنم و بدونید که من برگشتم.one more CD and then I'm packing up my bags and as I'm leavingیه البوم دیگه بیرون میدم و بعد میرمI'll guarantee they scream Dre don't leave us like that man cause.من ضمانت میکنم اون ها جیغ میزنن و میگن دره مارو ترک نمی کنه مثل اون مرد چون .
يه خورده حرفاي بدم زدن تو اين اهنگ ديگه شما ببخشين
اون كلمات زشت پاك شدند به گفته يكي از دوستان واقعا هم كلمات زشتي بودند
با تشكر نينا جون
پ.ن- 10-تير سال 90
عشقــــــــــــــــم تولـــدتــــــــــــــــــ مبــــــــــــــارك
امروز عشقم 25 ساله شد
11تير
بالاخره راحت شدم از يوني
i ,you ,تو ,me ,to ,a ,i m ,من به ,i need ,a doctor ,don t ,زندگی برگردونه eminem